Κορυφαίοι σεφ αποκαλύπτουν τα μυστικά της σωστής σάλτσας! Μικρές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το φαγητό σας

Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να απογειώσουν το φαγητό σας!

Πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερες τις σάλτσες σας; Δείτε τα παρακάτω κόλπα, όπως τα έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει σεφ! Προσθέστε λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος στη σάλτσα σας και αφήστε τη να δέσει όσο είναι στο μάτι της κουζίνας.

Μη βάζετε τυρί μόνο όταν έχετε σερβίρει το πιάτο. Όσο βράζετε τη σάλτσα σας, λιώστε μέσα μισή κούπα τριμμένης παρμεζάνας!

Αν κάνετε καρμπονάρα, βάλτε στο μείγμα τυρί σε κρέμα και σωτάρετε μερικά λαχανικά!

Βάλτε οπωσδήποτε στη σάλτσα ντομάτας φρέσκο βασιλικό.

Πριν σερβίρετε τα μακαρόνια, ρίξτε μια κουταλιά ελαιόλαδο πάνω τους.

Βάλτε κρασί στη σάλτσα σας.

Βάλτε στη σάλτσα σας λίγο νερό από το νερό που βράσατε τα μακαρόνια. Πηγή

Via


Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου