Έχεις ευαίσθητα μάτια;

Κάθε φορά που βάφεσαι τα μάτια σου κοκκινίζουν και δακρύζουν; Υπάρχουν λύσεις για να μην ξανασυμβεί… Δεν χρειάζεται να χαρίσεις τα καλλυντικά σου στη φίλη σου και να σταματήσεις να βάφεσαι… Αν τα μάτια σου είναι ευαίσθητα, απλά άλλαξε μερικές συνήθειες στο μακιγιάζ: 1 Επέλεξε σκιές με κρεμώδη υφή:

Οι ματ σκιές και σκιές σε μορφή σκόνης, είναι πολύ εύκολο να μην σταθεροποιηθούν καλά και να ερεθίσουν τα μάτια σου πριν καλά καλά βγεις έξω από το σπίτι. Η πιο safe λύση είναι οι σκιές με κρεμώδη υφή που μένουν σταθερές και αναλλοίωτες για αρκετή ώρα. 2 Η σωστή μάσκαρα:

Αν μπορείς να παραλείψεις τη μάσκαρα, θα ήταν καλό! Αν πρέπει οπωσδήποτε να τη χρησιμοποιήσεις, φρόντισε να έχεις προμηθευτεί ένα προϊόν με όσο το δυνατόν πιο φυσικά συστατικά. Η «βαριά» μάσκαρα που χαρίζει όγκο, βάθος, μήκος, είναι πολύ πιθανό να βασανίσει τα ευαίσθητα μάτια σου! 3 Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά:

Η καθαριότητα των πινέλων πρέπει να γίνεται συχνά και να μην παραλείπεται από καμία γυναίκα. Για εσένα τα πράγματα πρέπει να είναι λίγο πιο σχολαστικά . Πλένε τα πινέλα σου (ειδικά των ματιών) τουλάχιστον ανά 2 μέρες, χρησιμοποιώντας το σαπούνι προσώπου σου. 4 Απέφυγε το μολύβι:

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι ματιών, σε καμία περίπτωση μην το βάλεις στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων! Καλύτερα «παίξε» με τη ρίζα των πάνω βλεφάρων, κοντά στο καπάκι των ματιών. 5 Μην ξεχνάς ποτέ το ντεμακιγιάζ!

Για όσες έχετε ευαίσθητα μάτια, η υπόθεση ντεμακιγιάζ είναι πολύ πιο σημαντική! Μην παραλείπεις ποτέ το ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθείς, για να μην ξυπνήσεις το πρωί με κατακόκκινα, πρησμένα ματάκια. karfitsa.gr

Via


Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου