Ένα πολύ εύκολο κολπάκι για να μη μαυρίζουν τα φρούτα σου αφού τα κόψεις!

Έχεις παρατηρήσει ότι το μήλο ή το αχλάδι λίγο μετά το καθάρισμα και το κόψιμο αρχίζουν να μαυρίζουν;…

Υπάρχει τρόπος για να παραμένει το χρώμα του φρούτου σου άθικτο!

Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ.

Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμένα φρούτα σου.

Άφησέ τα για 30 δευτερόλεπτα και δεν πρόκειται να μαυρίσουν για τις επόμενες οχτώ ώρες.

Αν θέλεις να τα διατηρήσεις ακόμα περισσότερο (24 ώρες) απλά άφησέ τα μέσα στο νερόμελο λίγο παραπάνω.

Πηγή

Via


Anna Aslan
Share on Google Plus

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου