Κυκλαδίτικο Ρόστρο

το νησιώτικο πιάτο...

Υλικά:

Ζυμαρικά της προτίμησής σας

1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι

5 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

4 ώριμες ντομάτες τριμμένες

2 φλ. κόκκινο κρασί

1 φλ. ελαιόλαδο

Φύλλα δάφνης κουταλάκι ζάχαρη

Λαχανικά (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Βράζετε τα μακαρόνια.

Ετοιμάζετε το χοιρινό, αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε μια σκελίδα σκόρδο στο κάθε κομμάτι.

Τσιγαρίζετε το κρέας να ροδίσει, σβήνετε με κρασί και αφήνεται να βράσει για 5-6 λεπτά.

Ρίχνετε στην κατσαρόλα τις ντομάτες, τα φύλλα δάφνης, τα λαχανικά και την ζάχαρη και αφήνεται να σιγοβράσει για 3 ώρες.

Όταν βράσει και γίνει σάλτσα ρίχνετε τα μακαρόνια να πάρει μια βράση.

Σερβίρονται ζεστά.

Καλή όρεξη!

tourism

Via


Anna Aslan
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου